13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Комбинация от няколко неща даде шанс на Ямбол да излезе...

Галин Стоянов: Комбинация от няколко неща даде шанс на Ямбол да излезе от трудна ситуация

Все пак показахме характер и затова съм доволен, каза още наставникът на Черно море Тича

Да започнеш със 17:30 като гост, не е добра идея. След това е трудно да ги настигнеш. За съжаление, лошият късмет продължи и в този мач. Георги Боянов игра с разтежение на едното бедро, явно опитвайки се да компенсира това, получи разтежение и на другото. Проблем, който се оказа сериозен в хода на двубоя“, коментира пред Max Sport 2 играта на своя Черно море Тича в Ямбол треньорът Галин Стоянов.

Все пак показахме характер и затова съм доволен. Но имаше един момент, в който поведохме с 1 точка и след това изиграхме четири атаки по различен начин от този, който те могат да направят това. Освен това, имахме и две доста лоши защити. Комбинацията от тези неща даде възможност на Ямбол да излезе от една доста трудна ситуация. После вече стана много сложно за нас. Когато при разлика от 10 точки пропуснеш 10 опита от наказателната линия, вече става въпрос за напрежение“, смята наставникът на варненци.

Ямбол пребори Черно море Тича

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани