12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Историята се повтаря

Галин Стоянов: Историята се повтаря

Когато някой не иска да играе в защита, мисли само за нападение, допълва наставникът на Черно море Тича

При липсата отново на основни състезатели историята се повтаря. Много голяма разлика. Ние реално във всяка част вкарваме средно по 15 точки, пък те по над 25. 56 на 19 борби, няма го Георги Боянов, Терънс Томпсън се контузи в 5-та минута и това е следствието. Оттам нататък всичко останало е много трудно и Александър Милов като го няма, фактически започва да бъде много сложно за нас“, коментира причините за загубата от Рилски с 59:108 треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов.

„Моето голямо съжаление е, че в един такъв момент и особено на разбора, в който исках да излезем и да играем твърдо и агресивно, ние завършихме полувреме с 6 фаула, като направихме два в последните секунди. Нещо, което за мен е недопустимо, но обяснимо. Когато някой не иска да играе в защита, мисли само за нападение, той не прави фаулове. Имаше общо четирима човека от всички, които се опитваха да играят в защита, а другите бяха на проблясъци срещу класен отбор като Рилски спортист, които в момента е в най-доброто състояние в българското първенство. Никакъв друг изход не може да има, освен този. Това е“, добави наставникът на варненци, които допуснаха 20-та загуба в мъжкия ни елит през сезона.

Рилски спортист мина като на парад през Варна (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани