14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Искаше ми се да бъдем една идея по-смели и агресивни

Галин Стоянов: Искаше ми се да бъдем една идея по-смели и агресивни

От 40 минути сигурно 15 сме играли с юноши, допълни наставникът на варненци

„Коментарът за мача би бил труден, ако сме в пълен състав, имаме близки селекции и загубим с 31 точки. В момента нямаме близки селекции, по-голяма част от основните ни баскетболисти по различни причини не играха. Трудно е, когато играеш с двама души над 20 години и ако заповедта на министъра не беше влязла от онзи ден, от когато тренират и момчетата под 18 години, ние имахме шестима здрави състезатели на 18 и повече години. Искаше ми се да имаме по-осезаемо представяне през целия мач. В третата част нещата доста се пречупиха, но ми правят впечатления поредни събития. Например – борби в нападение 11-12 за Рилски спортист, точки след борби в нападение – 16-5 за тях. Една борба разлика, 11 точки разлика. Грешките са 23-16, а точките след грешки 20:11. Това вече прави 20 точки разликa“, анализира играта на Черно море Тича Галин Стоянов след загубата на тима си от Рилски спортист с 64:95 у дома.

От 40 минути сигурно 15 сме играли с юноши, дано да е било полезно за тях. Искаше ми се да бъдем една идея по-смели и агресивни, но се огънахме. В началото започнахме добре и със самочувствие, после стана проблем при организацията. Има шанс някои от отсъстващите състезатели да се върнат за следващия мач, но ще видим кой как ще е след празниците. Това, което ме притеснява е доста сгъстената програма след Нова година. Тя и в момента е сгъстена, особено с наличието на празниците и с това, че момчетата под 18 години не можеха да тренират цял месец, а и имаме различни контузени състезатели“, коментира наставникът на варненци, които бяха без шестима играчи в последния си мач.

Рилски с лекция във Варна (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани