8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Имаме големи резерви

Галин Стоянов: Имаме големи резерви

Играчите ни не са в най-добрата си форма, допълни наставникът на Черно море Тича

Един от огромните ни проблеми бе фактът, че по време на паузата нямахме контролна среща. Чакахме контузените ни играчи да се завърнат, но за съжаление успяхме да разболеем половината отбор от грип в рамките на две седмици. Така не свършихме почти никаква работа. Играчите ни не са в най-добрата си форма и това си пролича„, смята треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов след загубата в Пловдив.

Гледайки статистиката имаме големи резерви. Радостното е, че новото ни попълнение Терънс Томпсън много бързо влезе в час и въпреки липсата му на игрова практика беше на много добро ниво. От всичко това Академик се възползва отлично, направи доста добри отигравания в атака, свободни стрелби, вкара 11 тройки с процент, взе и повече борби и напълно заслужено победи. Убеден съм, че можем да стиковаме нещата, но ни трябва съвсем различна енергия и агресия“, добави наставникът на „моряците“, които отстъпиха за 15-ти път в НБЛ.

Академик Пловдив взе своето срещу Черно море Тича за две части (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани