9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияГабриела Николова продължава с Монтана 2003

Габриела Николова продължава с Монтана 2003

Крилото удължи договора си с клуба с още един сезон

Монтана 2003 ще запази още една от българките от досегашния си състав. От клуба обявиха, че Габриела Николова е избрала да удължи договора си с още един сезон. 

182-сантиметровото крило продължава втория си период в Монтана след този през 2015/2016. През миналия сезон на сметката си тя има финали в женския елит и в турнира за Купата на България, както и бронз в Адриатика. По родните терени записва средно по 6.5 точки, 4.5 борби и 1.9 асистенции в общо 24 мача за Монтана 2003.

Има още едно сребро за Купата и Суперкупа на България, както и един бронз в Адриатическата лига. Това се допълва от едно злато в родното първенство и една Купа на България. 24-годишната състезателка преминава още през Левски и Берое. С екипа на „сините“ има едно второ място в българския елит и едно сребърно отличие за Купата.

Със „зелените“ завоюва два сребърни и един бронзов медал в българския шампионат. Има още две втори и едно трето място за Купата. Сред постиженията й с Берое личат трофея в Адриатическата лига и среброто от регионалната надпревара.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани