10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаГабриела Николова: Много лесни кошове допуснахме

Габриела Николова: Много лесни кошове допуснахме

Надявам се утре да си вземем нашето, ако покажем добра игра, казва още баскетболистката на Монтана 2003

Завършили сме труден мач, паднали сме. Полуфинал с Будучност. Да, загубихме, но имахме своя шанс. Имахме хубави моменти, изпуснали сме ги. Много борби в нападение. Превъзхождат ни и ръстово. По-високи са от нас. Много грешки в защита едно на едно. Много лесни кошове допуснахме, имаха много ситуации с кош и фаул, и оттам и стана разликата“, сподели баскетболистката на Монтана 2003 Габриела Николова след загубата от Будучност с 57:73 на полуфиналите в Адриатическата лига за жени.

„Трудно е в такива мачове да се върнем. Дори и да го направим, ако не сме концентрирани, губим това предимство. Все пак те са по-опитни, сработени са и са и домакини, а такава публика в такава зала ги вдига повече. Мога само да им пожелая успех утре във финала. Ние ще се борим докрай за третото място. Надявам се да си тръгнем с медал. Няма да е лесно. Надявам се утре да си вземем нашето, ако покажем добра игра“, добави крилото на българския тим, след като се разписа с 13 точки в първия мач на тима си в Подгорица.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани