10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаВ Сърбия готови да приемат двубои на руските отбори в Евролигата

В Сърбия готови да приемат двубои на руските отбори в Евролигата

Това потвърди президентът на западната ни съседка Александър Вучич

Президентът на Сърбия Александър Вучич обяви готовността на страната си да бъде домакин на мачовете на руските отбори в Евролигата. Преди ден от най-силната клубна надпревара на Стария континент взеха решение срещите на тимовете от Русия да се провеждат на неутрални терени за неопределено време, заради войната в Украйна.

Мачовете на руските отбори от Евролигата на неутрални терени

Получих информация, че има подобен вариант, тъй като някои отбори отказват да пътуват до Русия. Има подобна инициатива от страна на ръководителите на европейските турнири. Ако всички са съгласни с това, ние ще бъдем добър домакин за всеки. Ако помогнем по този начим за решаването на проблема, ще бъдем доволни„, е мнението на Александър Вучич.

Както в последните часове стана ясно, Жалгирис отказва да играе мачове срещу руски съперници в турнира на богатите, без значение къде се провеждат те. Тепърва от Евролигата ще трябва да решават и този проблем.

Жалгирис отказва да играе с руските отбори в Евролигата

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани