11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияВ Стара Загора наградиха с плакети носителките на Купата на България

В Стара Загора наградиха с плакети носителките на Купата на България

Берое гостува в Общината, където получи и грамоти

Женският отбор на Берое завоюва за втора поредна година Купата на България. „Зелено-белите“ спечели безапелационно във финала срещу Монтана 2003 след 85:57 в столичната зала „Триадица“ през миналата седмица.

Искам да Ви благодаря за усилията, за всеотдайността, за духа и за силата на характера, които показвате. Благодаря и на треньорския екип в лицето Таня Гатева и Неманя Ламбергар, които успяха да запазят гръбнака на отбора и го надграждат всяка следваща година, за това, че горят в работата си“, с тези думи се обърна ресорният замeстик-кмет Красимира Чахова към отбора на Берое. Тя пожела на присъстващите в края на тази седмица да завоюват купата от Адриатическата лига.

Благодаря на моите момичета, които показаха изключителен професионализъм, характер и сърцата игра. Благодаря на нашия основен спонсор, който повярва в нас и ни помогна да израснем. Благодаря на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров за подкрепата, която има спорта в града“, сподели треньорът на Берое Таня Гатева.

Красимира Чaхова припомни, че през 2020 г. е направен ремонт на спортната настилка, както и е подменена изцяло дограмата на спортното съоръжение. Това е поредното подобрение, което Община Стара Загора извърши в зала „Общинска“.

Всяка една от дамите получи плакет за високи спортни постижения, грамота и подарък от Община Стара Загора, жест на признателност получиха още и президентът на клуба Валентин Тотев, изпълнителният директор Иван Николов и помощник-треньорът Неманя Ламбергар.

ПрезGoogle
ИзточникStarazagora.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани