9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияВ лагера на Берое посветиха победата над Академик на своя капитан Aлександър...

В лагера на Берое посветиха победата над Академик на своя капитан Aлександър Янев

Скоро не бяхме побеждавали у дома срещу по-силен отбор, заяви треньорът на старозагорци Бойко Миленков

Скоро не бяхме побеждавали у дома срещу по-силен отбор. Изключително тежък мач за нас, няма да говоря за това колко сме къси. Сашо Янев много липсва на отбора точно в този момент. Момчетата се сбориха и го компенсираха колкото можаха. Подходихме първото полувреме с огромно желание, отворихме разлика и това беше основната причина да спечелим. Второто излязохме от ритъм. В края имахме доза късмет в определени ситуации, но късметът е с този, който желае победата повече. Смятам, че ние много искахме победата и заслужено я постигнахме. Поздравления за целия отбор, за усилията и желанието, които показахме в труден момент. Специално искам да поздравя и хората в залата, които ни дадоха импулс точно когато трябваше“, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след победата над Академик с 91:87.

Сашо Янев има вирус, както и аз съм, като и повечето от момчетата го минаха или в момента го карат. Просто при него нещата протичат по-тежко, вчера имаше висока температура, предполагам, че до няколко дни нещата ще отшумят. Аз и момчетата посвещаваме тази победа на него“, каза още наставникът на „зелено-белите“.

Берое си върна петото място в НБЛ (видео)

Ето и какво сподели за двубоя баскетболистът на Берое Михаил Комбаков, който се разписа с 10 точки срещу Академик.

Започнахме много добре. Играхме с огромна енергия в защита и ни се получи нападението през първото полувреме. В този период не допуснахме кош от контраатака. След това нещата станаха по-трудни, направихме доста грешки и не взехме най-верните решения, но все пак победихме. Играхме без Янев, а имаме и други момчета, които са болни. Важна победа за нас и много се радвам.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани