11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаВиртус Болоня триумфира в италианския сблъсък в Евролигата (видео)

Виртус Болоня триумфира в италианския сблъсък в Евролигата (видео)

Селекцията на Серджо Скариоло отказа Армани Милано

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Виртус Болоня ликува за трети път в Евролигата през този сезон. Отборът на Серджо Скариоло отказа Армани Милано с 64:59 като гост в италианския дуел на 7 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Бяло-черните“ имат в актива си и 4 загуби, като същия баланс има и тимът на Еторе Месина.

НАЙ-ДОБРИ: Милош Теодосич завърши с 15 точки за Виртус Болоня, дошли след 5 тройки. Джордан Мики добави 14 и 5 борби. Торнике Шенгелия вкара 12 точки.

Наз Митро-Лонг бе най-резултатен за Армани Милано с 13 точки. Брандън Дейвис остана с 11.

КЛЮЧЪТ: Домакините не успяха да намерят верните ходове в нападение, като приключиха двубоя с 5/20 от тройката и 14/24 от линията за изпълнение на наказателни удари. За да стигне до победата, Виртус Болоня овладя 37 борби и финишира с успеваемост в стрелбата от средно разстояние 42%. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември Виртус Болоня ще излезе срещу Валенсия, докато ден по-късно Армани Милано ще гостува на Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – ВИРТУС БОЛОНЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани