Веселин Георгиев: Не можем да подхождаме със страх, трябва да градим характер

Излязохме изплашени и Спартак максимално се възползва, каза още капитанът на Черно море Тича

634

Стартът ни меко казано не беше добър, излязохме изплашени и Спартак максимално се възползва от ситуацията. Оттам ни пада и тактическата дисциплина, гейм плана, който имахме за мача, определено не се получи. Направихме и добри неща, но те бяха епизодични. Поздравявам Спартак, бяха изключително мотивирани, но ние не можем да подхождаме със страх в нито един двубой, уважение към съперника – да, но в никакъв случай страх. Отдавам го на това, че сме много млади, но трябва да градим характер„, бе мнението на капитана на Черно море Тича Веселин Георгиев след загубата от плевенчани с 66:98.

За мача с Берое трябва да не повтаряме тази основна грешка и да сме изключително мотивирани. Домакини сме, за радост на всички, които обичат спорта, ще можем да разчитаме и на нашата публика и съм абсолютно сигурен, че ще изглеждаме различно„, допълни крилото, който вкара 11 точки срещу бившия си отбор.

Спартак не се затрудни срещу Черно море Тича (видео)

Предишна статияНиколай Стоянов: Това е енергията, с която трябва да излизаме на мач
Следваща статияБойко Миленков: Момчетата стъпиха здраво на игрището
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."