8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаВенцислав Петков: За нас всеки успех е важен

Венцислав Петков: За нас всеки успех е важен

Когато играем отборно и се подкрепяме на терена, винаги можем да излезем победители, сподели гардът на Левски

Ние се подготвяме за всеки мач по един и същи начин. Опитваме се да излизаме агресивно и се радвам, че този път успяхме да се възползваме максимално от това. Не знам дали Апоел ни е подценил или не, но все пак се радвам на тази победа, която е много добра. Когато играем отборно и се подкрепяме на терена, винаги можем да излезем победители. Този път на мен ми се получиха нещата, другият път ще бъде някой друг“, сподели пред bTV гардът на Левски Венцислав Петков след успеха на отбора си над Апоел Галил Елион с 84:76 в двубой от Delasport Балканска лига.

За нас всеки успех е важен, надявам се този да ни помогне за следващата фаза. Надявам се по този начин да излезем и срещу Балкан. Когато сме в скъсен състав, ритъмът се получава донякъде. Надявам се скоро контузените и болните да се върнат и да се върнем към нормален тренировъчен процес“, допълни баскетболистът на шампионите, който бе точен 7 пъти зад дъгата.

Левски повали четвъртия в Израел (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани