22.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияВенелин Христов: Ще се опитаме да се изкачим по-напред в класирането

Венелин Христов: Ще се опитаме да се изкачим по-напред в класирането

Баскетболът ми липсваше, добави крилото на Спартак

Ключовото в мача се оказа по-широката ротация на Балкан, играта им под коша и умората, която се натрупа при нас. Тези неща повлияха през второто полувреме. Цветослав Острев влезе за кратко в игра, но все още не е готов. Надявам се за Купата на България да бъде на линия, както и Николай Маринов. Те бяха по-подготвени физически“, каза баскетболистът на Спартак Венелин Христов по повод мача срещу Балкан.

Чувствам се странно, ако трябва да бъда честен. Още влизам в час, както се казва. Отсъствах дълго време и това беше моят втори мач през сезона, но тренирам допълнително и се надявам с течение на времето да се върна в прилична форма. Баскетболът ми липсваше. Имах късмет да изкарам леко COVID-19. Преболедувах го във време, в което все още бях контузен и започвах своето възстановяване, но в много начален период. Мога да кажа, че почти не ми повлия на възстановяването“, добави крилото, който се отчете с 10 точки и 6 борби срещу ботевградчани.

Всичко може да се случи срещу Левски Лукойл на четвъртфиналите за Купата, защото е един мач. Ще се хвърлим за победа и ще дадем всичко от себе си. Ще се опитаме да се изкачим по-напред в класирането до края на сезона. Решаващи ще се окажат директните мачове срещу Ямбол и Черноморец в третото завъртане. Срещата с Черно море също е много важна, тъй като тимът е на последно място и ще иска да ни измести. Всеки един мач е важен“, завърши Венелин Христов, който игра 29 минути срещу Балкан.

Балкан остава безгрешен в третия етап на НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани