Венелин Христов: Получи се голяма битка

Накрая нервите ни не издържаха, каза още крилото на Черно море Тича

304

„Много здрав мач, получи се голяма битка, накрая нервите ни не издържаха. От наказателната линия изпуснахме няколко много важни фаула, те си вкараха важните стрелби и спечелиха. Да, всичко буквално се реши в няколко секунди, в които те излязоха по-концентрирани, с повече самочувствие, което е нормално на този етап, и си взеха двубоя„, бе мнението на баскетболиста на Черно море Тича Венелин Христов след загубата от Балкан с 85:88 в НБЛ. 

„Най-големият фактор да играем добре срещу такъв силен отбор смятам, че е това, че сме домакини. Публиката ни дава много енергия, на крилата на мотивацията сме и просто като играем във Варна все едно сме коренно различен отбор. Трябва тази енергия и това самочувствие, което имаме тук в нашата зала, да се опитаме да го пренесем и като гости. Да, трябва да оправим играта навън, това малко ни куца и там трябва да наблегнем също„, добави крилото, който наскоро се завърна след контузия. 

„Все още навлизам във форма, чувствам се на 70-80%, но работим здраво всеки ден и гледаме да се подобряваме“, завърши Венелин Христов. 

Балкан се пребори с Черно море Тича (видео)

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияКирил Болшаков: Малко не ни достигна, за да спечелим
Следваща статияВасил Евтимов: Усещам тези момчета като мои синове
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."