8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Ще се борим на 100% за победа в Испания

Везенков: Ще се борим на 100% за победа в Испания

Знаем колко трудно е това гостуване, допълва крилото на Олимпиакос

Aлександър Везенков и Олимпиакос се отправиха към Испания, където утре (7 октомври) ще поставят начало на сезона в Евролигата. В петък от 21.30 ч. в „Палау Блауграна“ българинът и неговите съотборници ще се изправят срещу Барселона в мач от 1 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

„Труден мач срещу отбор, който винаги блести и иска да спечели трофея в тазгодишната Евролига. Знаем колко трудно е това гостуване, но ще се борим на 100% за всеки шанс за победа„, заяви пред Novasports.gr. Александър Везенков.

Трябва да контролираме темпото в защита и нападение, да не допускаме грешки. Рано е, но всеки мач е от значение в Евролигата. Трябва да сме готови за успех“, добави крилото.

„Мисля, че всеки треньор или играч би искал повече като подготовка, но сезонът в турнира започва и трябва да сме готови. Трябва да събираме победи, което е важно„, допълва Александър Везенков.

Александър Везенков отново в престижна класация (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани