4.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългари в чужбинаВезенков след триумфа в Гърция: Беше трудна година, знаехме, че трябва да...

Везенков след триумфа в Гърция: Беше трудна година, знаехме, че трябва да успеем

Благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през всичките тези години, сподели крилото на Олимпиакос

„Благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през всичките тези години, на отбора, на треньора Йоргос Барцокас, на собствениците на клуба Панайотис и Йоргос Ангелопулос. Беше трудна година, знаехме, че трябва да успеем. Купата ни даде импулс, след това дойде първенството„, сподели Александър Везенков след спечелената титла в Гърция с Олимпиакос.

Раздавам се всеки път за моя отбор. Важното за този тим е, че успя. Трябва да сме с щастливи сега и да продължим да работим след това. Трябва да сме последователни“, добави крилото, който реализира 25 точки в мач №3 от финалите в Гърция при успеха над Панатинайкос с 93:74.

Йоргос Принтезис е истинска легенда. Той първо е страхотен човек и след това страхотен баскетболист. Със сигурност ще ни липсва, но сега ще може да се наслаждава на живота„, допълва 26-годишният баскетболист за капитана на „червено-белите“.

Александър Везенков с първа титла с Олимпиакос в Гърция (видео)

„Относно бъдещето, има три месеца, ще починем и ще видим какво ще се случи, казва още Александър Везенков, който има договор с Олимпиакос до 2024 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани