10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоОще от светаВезенков се впуска във виртуалната Евролига от 1 май

Везенков се впуска във виртуалната Евролига от 1 май

В турнира ще участват и играчи от тимове от НБЛ

Александър Везенков ще бъде сред участниците в стартиращата на 1 май Виртуална Евролига. Звездата на българския баскетбол ще грабне джойстика и ще управлява своя Олимпиакос в турнира, който има за цел да събере някои от най-добрите геймъри и професионални състезатели по света.

Надпреварата е базирана върху баскетболния симулатор NBA 2K21. Освен Александър Везенков в турнира ще се включат още Тайрън Брейзълтън и Александър Папазов от Левски Лукойл, Давонтей Джордан от Балкан, Джалийн Смит от Лудвигсбург и игралият в немската Бундеслига Виктор Владов.

Общо 26 участници ще спорят за трофея в първото издание на Виртуалната Евролига. Те ще могат да контролират не само 18-те отбора от настоящия сезон в най-силния клубен европейски турнир, но и още 8, сред които българските Балкан и Левски Лукойл. Останалите шест са Монако, УНИКС, Виртус Болоня, Гран Канария и Морнар Бар.

Александър Везенков от дълго време е почитател на виртуалния баскетбол. През миналата година крилото на Олимпиакос достигна до финала на първото издание на БФБ еБаскет лигата, където загуби от шампиона Кай Шаленберг.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани