8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългари в чужбинаВезенков поведе Олимпиакос към разгром в контрола в Гърция

Везенков поведе Олимпиакос към разгром в контрола в Гърция

Крилото над всички за гръцкия гранд с 15 точки

Александър Везенков продължава със силните си изяви за Олимпиакос в контролите от предсезонната му подготовка. Българинът бе с основна заслуга за успеха на гръцкия гранд над Йоникос с категоричното 98:59 във втората му проверка.

206-сантиметровото крило бе най-добър за Олимпиакос в тази среща. Националът отбеляза 15 точки за своя тим, които допълни с 6 борби, 3 асистенции и 2 откраднати топки.

Новият капитан на Олимпиакос Йоргос Притензис вкара 14. Тайлър Дорси и Шакил МакКисик отбелязаха по 12.

За гранда от Пирея участие в срещата не взеха Костас Слукас, който бе с вирус през последните дни, както и Костас Папаниколау, който е с контузия.

Срещата бе благотворителна. От Олимпиакос дариха 5000 евро за закупуването на пожарна кола за района на Северна Евия, който в последните седмици пострада от огромни горски пожари.

В края на седмицата за Александър Везенков и Олимпиакос предстои турнир в Пирея. В него участие ще вземат още Лаврио, Монако и Перистери, а срещите ще бъдат на 4 и 5 септември.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани