9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаВезенков и Олимпиакос нокаутираха Армани Милано (видео)

Везенков и Олимпиакос нокаутираха Армани Милано (видео)

Българинът и тимът му нанесоха първа загуба на съперника в Евролигата през новия сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Олимпиакос нанесоха първа загуба на Армани Милано в Евролигата през 2020/2021 след 86:75 у дома. Това бе втори поредна победа за тима на българина в турнира на богатите през новия сезон, като “червено-белите” имат в актива си и 1 поражение.

НАЙ-ДОБРИ: 206-сантиметровото крило се включи от пейката за Олимпиакос, като остана на паркета малко повече от 6 минути. В тях националът се отчете с 2 точки, като бе 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Костас Слукас бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 11 асистенции. Йоргос Принтезис и Арън Харисън го последваха с по 16.

Серхио Родригес бе най-добър за Армани Милано с 18 точки и 5 борби. Майкъл Рол остана с 16.

ПОВРАТНА ТОЧКА: 3.27 мин. преди финалната сирена Костас Слукас проби към коша, след което отклони топката на намиращия се на чиста позиция Арън Харисън, което му донесе деветата асистенция в двубоя. След това бившият гард на Фенербахче, който се завърна в Пирея през лятото, наниза ключова тройка, с която изведе Олимпиакос до 79:67 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 октомври от 21.00 ч. българско време Олимпиакос и Александър Везенков ще приемат Макаби Тел Авив, а същият ден от 21.45 ч. Армани Милано ще се изправи срещу Реал Мадрид.

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани