12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаВезенков: Доволни сме, че спечелихме, но трябва да поправим някои неща

Везенков: Доволни сме, че спечелихме, но трябва да поправим някои неща

Ще работим повече и ще ставаме по-добри, допълва крилото на Олимпиакос

Атаките, асистенциите и тройките ни правят щастливи. Но дадохме много борби и не играхме добре в защита през първото полувреме. Нямаме извинение, трябва да сме на 100% и да печелим. Доволни сме, че победихме, но трябва да поправим някои неща„, заяви пред медиите в Гърция Александър Везенков, който вкара 17 точки при успеха на Олимпиакос над Лариса със 101:70.

Очакваме дербита като тези с Панатинайкос. Когато загубим у дома, хората не са щастливи. Не бяхме доволни, поговорихме, бяхме упорити. Играхме добър баскетбол, имаме разултати, все още е декември. Да, това беше болезнено поражение, но ни чакат още мачове. Ще работим повече и ще ставаме по-добри„, добави крилото.

Има някои ситуации в играта, в които можем да вземем по-правилни решения. Невинаги се случва. Ако вярвам, че е по-добре да стрелям, ще го направя. Най-важното е отборът да побеждава и ние да се подобряваме, защото имаме тежка програма“, каза още Александър Везенков.

Цървена Звезда е много добър отбор. Те биха Зенит у дома. Трябва да сме готови психически и физически. Ако искаме да преминем през това изпитание в Белград, трябва да дадем 101% от себе си“, коментира следващия съперник на Олимпиакос в Евролигата българинът.

Александър Везенков отново на ниво, Олимпиакос се върна към победите в Гърция

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани