10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Готов съм, ще правя това, което правя цял сезон

Везенков: Готов съм, ще правя това, което правя цял сезон

Трябва да се раздедем в защита и да ограничим грешките си в нападение, допълва крилото преди полуфинала в Евролигата срещу Анадолу Ефес

Aлександър Везенков е в края на най-добрия сезон в своята кариера. След като вдигна Купата на Гърция с Олимпиакос преди няколко месеца, сега българинът и тимът му ще се борят за трофея в Евролигата.

Днес от 19.00 ч. в „Старк Арена“ в Белград крилото, който намери място в Идеалния отбор на сезона в турнира на богатите, и гръцкият гранд ще се изправят срещу настоящия носител на трофея Анадолу Ефес в първия полуфинал от Финалната четворка. Самият Александър Везенков сподели, че e готов за следващото изпитание.

Психически съм готов. Ще правя това, което правя цял сезон. Това е игра. Ето по този начин трябва да го приемем. Анадолу Ефес има опитен отбор и има ресурсите, с които да стане шампион. Те показаха, че играят по начина, по който искат. Трябва да сме на 100% и ако това се случи, всичко ще мине добре, казва Александър Везенков, който за първи път участва на Финална четворка в Евролигата.

Трябва да контролираме ритъма на игра, защото те разполагат с двама играчи, които могат да задават такъв. Трябва да се раздедем в защита и да ограничим грешките си в нападение. Подобно на Монако, Ефес наказва всички грешки„, допълва 26-годишният баскетболист на Олимпиакос. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани