12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАВашингтон обърна Маями у дома (видео)

Вашингтон обърна Маями у дома (видео)

Уизърдс заличиха пасив от 16 точки, за да стигнат до победата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Вашингтон прекъсна серия от две поредни загуби в НБА. Пред своята публика Уизърдс надвиха Маями със 103:100, за да поставят на сметката си 11-та победа в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Брадли Бийл вкара 21 точки за Вашингтон. Кентавиус Колдуел-Поуп и Спенсър Динуиди се отчетоха с по 16. Монтрезъл Херъл се разписа с 13 точки и 7 борби.

Джими Бътлър бе най-резултатен за Маями с 29 точки и 5 борби. Тайлър Хиро финишира с 20. Бам Адебайо остана с 15 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Уизърдс изоставаха с 16 точки в третия период, както и с 10 4.42 мин. преди края, но това не им попречи да се вдигнат до щурм. Домакините направиха серия от 15-2, дело на Кентавиус Колдуел-Поуп и Спенсър Динуиди, за да обърнат до 99:96 1.43 мин. преди финалната сирена. Куйл Кузма пък бе точен в 4 от 6-те си опита от линията за изпълнение на наказателни удари в последните 60 секунди, за да подпечата успеха на Вашингтон.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 ноември Вашингтон ще приеме Шарлът, а Маями ще спори с Детройт.

СТАТИСТИКА ОТ ВАШИНГТОН – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани