13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНационални отбориВасил Христов: Всички играчи за момента са здрави и тренират мотивирано

Васил Христов: Всички играчи за момента са здрави и тренират мотивирано

Времето за подготовка не е много, но смятам, че сме направили добра организация, казва още селекционерът на младежите

Селекционерът на 20-годишните национали Васил Христов си пожела пълноценна и качествена подготовка преди европейското. Шампионатът в тази възраст в Дивизия Б ще бъде в Северна Македония от 7 до 16 юли. Нашите са в група с домакините, както и със съставите на Словакия, Чехия и Ирландия.

„Всички играчи за момента са здрави и тренират мотивирано и отговорно. Всеки един от тях завърши сезона си по различно време, но всички са се постарали да поддържат добро физическо състояние.

Времето за подготовка не е много, но смятам, че сме направили добра организация. Фактът, че голяма част от момчетата имат вече опит в мъжкия баскетбол е предпоставка по-бързо да се сработим и да навлезем в игрови ритъм. Планирали сме 6 контролни срещи със силни съперници.

Работата по разузнаването на съперниците вече започна, като ще следим всеки един от отборите в нашата група в процеса им на подготовка. Пожелавам на всички да останат здрави на първо място и да проведем една пълноценна и качествена подготовка“, заяви Васил Христов.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани