12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Ще покажем истинското си лице във второто завъртане

Васил Евтимов: Ще покажем истинското си лице във второто завъртане

И двата отбора показаха уникални характери, смята наставникът на Черноморец

Мисля, че съм изиграл достатъчнo двубои в кариерата си. Казах на играчите си, че този мач ще бъде решен чрез детайлите. На два пъти имахме шанс да спечелим и в двата случая изпускаме борбата. При 84:81 дори и да хванат борба в нападение и да я вкарат, ние пак печелим, а правим добавка, като те вкарват кош и фаул. Непростимо е. Това да ни е за урок. Искам да поздравя и двата отбора. Показаха уникални характери. Това за мен е уникален двубой, защото е нечовешко да играеш 4 мача за 9 дни. Някои от моите играчи играха по над 45 минути. Просто за човешкия организъм това е непоносимо. Много е трудно. Накрая късметът бе на страната на Берое. Поздравявам ги”, това сподели пред Max Sport 2 наставникът на Черноморец Васил Евтимов след загубата на тима си от старозагорци с 95:100 след две продължения.

Борис Войков не игра в миналия мач. Той е момче, което има много качества и аз го харесах още от първия ден, в който влезе в залата. Този път игра добре. Това са млади момчета, на по 20 години. Бъдещето е пред тях, но им остава много работа. Аз на тази възраст съм играл по 7-8 минути в чужбина. Искам да знаят, че всяка една секунда на терена могат и трябва да си я извоюват на тренировка. С времето ще стане. Аз съм доволен от това как тренират и ме гледат в очите. Имат качества, но имат много да работят”, сподели наставникът на бургазлии, които са пети в класирането на НБЛ.

Уендъл Люис е тук от две седмици. Не е играл баскетбол 7-8 месеца. Това не е неговото ниво. Не знам как издържа. Показа уникален характер и съм страшно доволен от него. Това, което показа той на терена, направо не е човешко”, каза още Васил Евтимов, чийто тим бе на крачка от още един успех в шампионата.

В момента сме наистина добре, защото минахме през тежък цикъл от мачове. Мисля, че във второто завъртане имаме повече срещи у дома. Сега трябва да победим Спартак на 29-ти, за да съберем 4 победи и след това вярвам, че ще покажем истинското лице на Черноморец. Уендъл ще влезе в по-добра форма. Ще се сработим”, вярва бившият национал.

Берое ликува у дома след трилър с две продължения

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани