5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Трябва да сме по-агресивни

Васил Евтимов: Трябва да сме по-агресивни

Срещу Левски Лукойл играхме добър баскетбол в продължение на 20 минути, смята наставникът на Черноморец

В този мач играхме добър баскетбол в продължение на 20 минути.В момента не сме готови да играем 30 минути, oсобено срещу отбор като Левски. Още преди двубоя казах на моите момчета, че трябва от самото начало да бъдем готови. Както видяхме мачът започна с 16:4. Когато стана 20 точки за противника, беше много трудно да се върнем, особено като сме гости. Трябва да спомена, че контраатаката ни беше много добре, вкарахме 26 точки. Но имаме 15 грешки. Исках да имаме 10″, анализира представянето на Черноморец в София наставникът Васил Евтимов.

Казах, че ако искаме да спечелим, трябва да спечелим борбата. В момента, в който Черноморец започне да побеждава в този елемент, ще има и много по-добри резултати. Ние загубихме борбата – 46-40. Имахме много лош процент от тройката – 21%. Ние сме отбор, който има най-малко по 7-8 тройки на мач. Днес просто не успяхме да вкараме шутовете. И другото, което ме притеснява – имаме само 6 наказателни удара„, добави треньорът на „акулите“, които отстъпиха на Левски Лукойл с 68:81.  

Трябва да сме по-агресивни. Мисля, че с времето ще стане. Не сме играли от един месец. Преди това играхме три мача за една седмица. Нямаме никакъв ритъм. Сега влизаме в тренировъчен процес, също с много срещи. След тези 2-3 седмици ще можем да си направим равносметка„, завърши бившият национал, който за първа година води отбор в НБЛ.

Левски Лукойл остава перфектен в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани