17.1 C
София
сряда, април 17, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Трябва да продължаваме да работим

Васил Евтимов: Трябва да продължаваме да работим

Загубихме борбата под коша, каза още наставникът на Черноморец

Сгъстената програма въобще не ни се отрази. Мисля, че когато отидеш и направиш хубав мач срещу шампиона на България, се получава едно отпускане в играчите. Повечето от тях нямат опит и си пролича веднага. Аз им казах, че в зала „Христо Борисов“ се играе трудно, трябва да дойдем с настройката да победим, но явно този път не се получиха нещата. Много лесно давахме на съперника да вкарва кошове. Искам да поздравя Черно море Тича, защото изигра наистина много добър мач“, коментира представянето на Черноморец във Варна треньорът Васил Евтимов.

Първи успех за Черно море Тича в НБЛ (видео)

Трябва да продължаваме да работим. Никой не вярваше, че ще бием в Ботевград, аз до последно вярвах, че ще победим. Даже се притеснявах повече за двубоя с Черно море Тича, защото играхме с тях и в предсезонната подготовка и мачовете бяха оспорвани. Във Варна се играе трудно„, каза още бившият национал, чийто тим отстъпи на „моряците“ с 82:85. 

Двата отбора играха равностойно и се получи много хубав мач, но за съжаление нашият отбор загуби. Загубихме борбата под коша. Просто трябваше да спечелим и както казах на моите момчета, Черно море Тича искаше да победи повече от нас. Заради непредвидената пауза няма да имаме един месец мачове, затова казах на момчетата в продължение на четири седмици всяка вечер да си мислят за тази загуба. Защото е друго, когато спечелиш последния си двубой и не играеш един месец. Но това ще ги мотивира да тренират повече, да сме готови, защото имаме три мача, които ще играем навън. Ще играем с Левски Лукойл на 12 декември, после с Ямбол, после с Берое“, завърши Васил Евтимов. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани