12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Просто трябва да използваме този мач като мотивация

Васил Евтимов: Просто трябва да използваме този мач като мотивация

Не може така да се започва един двубой, смята наставникът на Черноморец

Просто влязохме много лошо в мача. Поведоха ни с 36:18 след първата част. Не може така да се започва един двубой. Все пак Балкан е отбор с амбиции да стане шампион на България. Когато играем срещу такива отбори, трябва да бъдем готови от самото начало. Днес не бяхме, но накрая се опитахме да се върнем. Намалихме разликата само на 2 точки. Не ни достигнаха малко неща“, смята треньорът на Черноморец Васил Евтимов.

„Митко Димитров направи прекрасен мач, поздравявам го, също и Ейджи. Двамата бяха разликата и те наистина играха най-добре за Балкан. Знаех, че срещата така ще започне. Както видяхте, след първите минути взех и прекъсване. Навиках ги малко, исках да ги събудя и да им кажа, че не е нормално да ни вкарат 17 точки за три минути. Да, върнахме се в мача, но защо трябва да се стига дотам?!“, каза наставникът на бургазлии.

„Защо примерно ние не можем да направим хубаво начало и да поставим Балкан в тази ситуация?! Просто трябва да използваме този мач като мотивация, за да може, когато Купата дойде след две седмици да сме готови да играем тогава“, добави Васил Евтимов.

Балкан спечели здрава битка с Черноморец

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани