8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Прекрасна работа на всички играчи в защита

Васил Евтимов: Прекрасна работа на всички играчи в защита

В момента сме точно там, където искаме, добави треньорът на Черноморец

За пореден път отиваме да играем като гости и процентът ни стрелба от тройката е ужасяващ. Вкарваме 89 точки при 3 от 30 зад дъгата. Когато моят отбор вземе 52 борби, може да стреля и по 50 тройки на мач. Това значи, че те се влагат. Днес прекрасна работа на всички играчи в защита. Добре се представихме и съм много доволен„, заяви пред Max Sport треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Спартак Плевен с 89:74.

 

В последната седмица имахме проблеми с контузени играчи. Уендъл Люис не е тренирал от 4 дни. Както видяхме, днес нямаше кой да го спре. Аз можех да играя само с него и пак нямаше да има кой да го спре. Нямаше играч в Спартак, който може да го пази. Миналият сезон беше по същия начин. Мисля, че вкара 28 точки. Наистина когато играе така, няма какво да кажа за него. Поздравления„, добави наставникът на бургазлии, които спечелиха за първи път като гости в НБЛ през 2021/2022.

 

Аз съм доволен от отбора ми, с изключение на мача срещу Левски. Като цяло след първите пет двубоя аз съм доволен. Играем с един играч по-малко. Когато пристигне четвъртия чужденец след няколко седмици, защото не искам Уендъл Люис и Тони Троха да играят по 35-40 минути, тогава ще бъде и по-добре. В момента сме точно там, където искаме“, завърши Васил Евтимов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани