10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Показахме истинското си лице

Васил Евтимов: Показахме истинското си лице

Всички спазваха указанията за мача, заяви треньорът на Черноморец

Много съм доволен от мача, защото в миналия кръг срещу Левски наистина не можах да позная отбора си. Този път показахме истинското си лице почти през целия мач. Исках да играем много здраво в защита, да ги лимитираме в точките“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Ямбол със 110:78 у дома.

Всички спазваха указанията за мача и съм изключително доволен. Остава ни още един двубой срещу Спартак Плевен. Искам да отидем там и да го спечелим. Затова ще се подготвим максимално най-добре следващата седмица. След това ще има пауза в първенството за месец заради националните отбори“, каза още наставникът на бургазлии, които записаха трета победа в НБЛ.

„Уендъл Луис игра с болка в глезена. Трябваше да почива седем дни, но ми каза, че иска да играе и да помогне на отбора. Константин Коев е с разтежение на бедрото и ще трябва да почива по всяка вероятност поне още седмица. Има и други състезатели с леки болежки, затова ще им дам два дни да почиват, да забравят за баскетбола и да се концентрират максимално за следващия мач“, допълни Васил Евтимов.

Искам да благодаря на всички фенове, които ни уважиха и дойдоха да ни гледат. Чакали са повече от 20 месеца да дойдат да гледат мач на Черноморец. Изключително съм им благодарен и се надявам, и на следващия двубой да са тук, и да продължаваме да ги радваме по този начин“, завърши бившият национал.

Черноморец мина границата от 110 точки във втори пореден мач в Бургас (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани