5 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Победата над Спартак е с по-висока стойност и по-сладка от...

Васил Евтимов: Победата над Спартак е с по-висока стойност и по-сладка от успеха над Балкан

Защитата ни бе феноменална, заяви треньорът на Черноморец

Определено мога да кажа, че победата над Спартак е с по-висока стойност и по-сладка от успеха над Балкан в края на януари. Защитата ни бе феноменална, ограничихме офанзивните им играчи и в пореден мач доминирахме над съперника в борбата под коша. Притеснява ме допускането на много грешки и там ще акцентираме в работата в следващите дни. Момчетата си повярваха, разбраха, че трябва да се справят без американците и го правят, за което заслужават само адмирации“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след победата над Спартак Плевен със 79:66.

Черноморец се окупира на четвъртото място в НБЛ (видео)

Ето и какво каза за срещата баскетболистът на бургаския тим Евгени Хаджирусев, който вкара 13 точки:

Въпреки късата ротация се раздадохме докрай, имахме критични моменти, но ги преодоляхме с характер. Когато спазваме тактическата дисциплина, нещата се получават. Умората се натрупва, но се надявам, че ще ни дойдат сили и за победа срещу Берое в събота, за да изпълним целта – четвърто място преди плейофите.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани