Васил Евтимов: Още от самото начало моите играчи бяха агресивни

Изиграхме фантастично първо полувреме с 60 отбелязани точки, това е баскетболът, смята треньорът на Черноморец

378

Това със сигурност беше най-доброто ни първо полувреме, докато най-добрият ни мач го изиграхме срещу Спартак Плевен. Преди срещата казах, че ако пазим в защита и се борим, ще спечелим. Балкан спечели борбата, това е единственото нещо, от което не съм доволен. От всичко друго съм доволен. Моите играчи изпълниха плана за двубоя, още от самото начало бяха агресивни. Изиграхме фантастично първо полувреме с 60 отбелязани точки. Това е баскетболът, когато се раздават, играят един за друг, подават си и никой не се сърди. Баскетболистите ми играха като отбор. Сега въпросът е дали ще можем да повторим това нещо след две седмици. Хубавото е, че сме домакини. ЦСКА ни победи с доста голяма разлика в първия мач и искам да вземем реванш“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след победата над Балкан с 93:83 в мач от НБЛ. 

Имаме само две победи като гости, но ни остават още доста мачове. Надявам се двубоите срещу Берое и Ямбол да ги вземем, защото ще са много важни за класирането. Един добър отбор трябва да играе добре и вкъщи, и навън. Страшно съм доволен от момчетата, поздравявам ги. Поздравявам Балкан. Ние играем много силно срещу тях, още откакто поех Черноморец. Моята първа победа беше срещу Балкан в Ботевград“, добави наставникът на бургазлии, които вече са пети в класирането с баланс от 7-9. 

„Ще се подготвим за ЦСКА. В никакъв случай няма да подценяваме абсолютно никой до края на сезона. Мачът с Левски го подценихме, защото Алън Арнет не игра. Брандън Йънг се завръща, в ЦСКА го очакват. Той обаче не е играл от септември, което е доста време”, завърши Васил Евтимов. 

Черноморец наказа 26-те грешки на Балкан

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияНиколай Грозев: На моменти играхме изключително припряно и доста безобразно
Следваща статияПетър Златанович: Черноморец имаше повече желание и оттам дойдоха проблемите
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."