8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Докато не започнем да пазим, няма как да станат нещата

Васил Евтимов: Докато не започнем да пазим, няма как да станат нещата

Шумен ни надигра, бе мнението на наставника на Черноморец

Скамейката на Шумен не беше по-дълга от нашата… с един, може би двама играчи. Но като цяло те ни надиграха, надбориха ни. Искам да ги поздравя, защото това е тяхна трета победа. Наистина изиграха много добър мач, от самото начало бяха готови да играят баскетбол и ни надбягаха. Вие видяхте, на контраатака имат 24 точки, ние имаме 8. Значи те тичат повече от нас. Надбориха ни, надтичаха ни, просто доминираха през по-голяма част от мача“, коментира треньорът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от Шумен с 85:88.

„Мога да кажа, че нашият отбор не е офанзивен отбор, където можем да си позволим да вкараме 95-100 точки. Днес сме вкарали 17 тройки, това са най-многото тройки от началото на сезона. Но ние не пазим, позволяваме на Шумен да ни вкарат 88, те обаче имат на мач по 73 или 75, ако не се лъжа. Ето те правят фантастичен мач в нападение и печелят. На този етап, ако не започнем да играем в защита, отборно, според мен няма кой да победим в НБЛ. Дори във Варна да отидем, мачът ще го играем там, като гости, и те ще ни бият. Докато не започнем да пазим в защита, отборна, няма как да станат нещата“, вярва наставникът на бургазлии.

Шумен удари Черноморец (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани