21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: Сами сме си виновни

Васил Бачев: Сами сме си виновни

Този мач трябваше да го спечелим днес, каза още гардът на Академик

Недоволни сме. За мен специално този мач трябваше да го спечелим днес. Играхме добър баскетбол срещу най-добрия отбор в България. За съжаление може би не ни стигна опит, допуснахме и някои грешки в края и Рилски победи“, бе мнението на баскетболиста на Академик Васил Бачев след загубата от самоковци със 78:79 в мач от НБЛ.

Всичко се дължи на работа. Работим добре, може би и се напаснахме един към друг. Играем по-добре и не искам пак да се оправдавам с многото гостувания в началото, но мисля, че и това изигра някаква роля, за да започнем така лошо сезона. Радвам се, че може би преобърнехме донякъде нещата. Трябваше да спечелим днес, водихме с голяма разлика Рилски спортист. Да, те се върнаха, ние очаквахме това, очаквахме труден мач. Сами сме си виновни“, допълни гардът, който остави на сметката на пловдивчани 16 точки и 5 асистенции.

Пълната зала се дължи на Александър Груев, който върши адски много работа. Трябва да сме благодарни за това. Жива е публиката, за което им благодаря. Надявам се да продължават да ни подкрепят и да ги радваме с повече победи. Имаме още какво да подобряваме. Мисля, че сме отборът с най-много грешки в лигата. Това трябва да го променим. Оттам ще ни се промени играта и в двете фази“, каза още Васил Бачев.

Рилски се измъчи, но се измъкна от примката на Академик в Пловдив

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани