9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: Обърнахме серията със сърце

Васил Бачев: Обърнахме серията със сърце

Изпращаме един добър и много успешен сезон като отбор, сподели капитанът на Академик

Обърнахме серията със сърце. Винаги сме вярвали, че можем да спечелим, даже, че може да вземем и полуфинала с Рилски спортист и че сме достатъчно добри да играем финал. Не се получи. Изиграхме три добри мача там, тук още три и мисля, че заслужено спечелихме. Това беше мач на характер. Накрая показахме, че искаме повече от тях победата“, сподели капитанът на Академик Васил Бачев, който първи получи купата за трето място в НБЛ.

Мисля, че изпращаме един добър и много успешен сезон като отбор. Растем като организация. Станахме втори в Балканската лига, за първи път взимаме бронз в първенството. Мисля, че е доста голям успех за нас. В отбора сме много сплотени, шегуваме се. Във всеки отбор ги има тези неща и това мисля, че помага. Тази сплотеност ни кара напред. Сега следва почивка и после ще го мислим. По принцип имам договор за следващия сезон, ще видим“, признава гардът, който вкара 10 точки за успеха с 87:84.

Много се радвам, че имаше фенове в залата, защото винаги в Ботевград има много хубава публика. Радвам се, че пред тази публика победихме. На съотборниците си искам да кажа едно огромно – Благодаря, че се хвърлиха по такъв начин в този странен сезон с контузии, COVID-19, участие в Балканска лига, пътувания. Мога да кажа, че ги обичам тези хора и да са живи и здрави и без контузии“, каза още Васил Бачев.

Исторически първи бронз за Академик в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани