3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: В следващите двубои ще изглеждаме по-добре

Васил Бачев: В следващите двубои ще изглеждаме по-добре

Още не сме се сработили с новите играчи, казва още баскетболистът на Академик

„Да ограничим Балкан до 80 точки в неговата зала, мисля, че е добре. Играха много агресивна защита. Това изисква треньорът от тях. Ние си имаме нашите проблеми в нападение. Имаме двама нови играчи и не сме се сработили още с тях. Аз не бях известно време с отбора. Трябва ни време и мисля, че в следващите двубои ще изглеждаме по-добре„, каза баскетболистът на Академик Васил Бачев след загубата от Балкан с 63:79.

Ние отново ще имаме натоварена програма този месец. Това от една страна е вредно за телата ни, но ще ни бъде полезно за игровата форма. Надявам се възможно най-скоро да започнем да печелим и в плейофите да сме в най-добрата си форма, а преди това и за Купата. Първото полувреме бяхме доста статични в нападение. Един играе с топката, другите седят и го гледат. Оттам дойдоха проблемите с малкото асистенции и повечето грешки. Сигурен съм, че с работа това ще се оправи„, допълва гардът на пловдивчани, който вкара 14 точки срещу ботевградчани.

„Когато играеш за националния отбор, има един импулс, който колкото и да си изморен, това изчезва. Не че това го няма в клубния тим, но умората се натрупва. Може би съм на 40% от това, което искам да бъда. Малко почивка, много работа и за Купата ще съм в много по-добра форма„, смята Васил Бачев.

Балкан сложи край на втората фаза в НБЛ с победа

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани