18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаВасилие Мицич: Трябва да се учиш от всеки мач

Василие Мицич: Трябва да се учиш от всеки мач

Направих някои ненужни грешки, коментира MVP в Евролигата

Беше много трудно да гледам от пейката. Не искам да се оправдавам, но бях наистина уморен. Просто направих някои ненужни грешки. Но се радвам, че показвахме толкова добра игра днес. Щастлив съм за Родриг и за Шейн. Разбира се, не беше лесно да се гледа, но в крайна сметка най-важното бе да спечелим и ние го направихме. И сега трябва да забравим това възможно най-скоро„, сподели Василие Мицич, който изгледа от пейката последните минути от драмата между неговия Анадолу Ефес и ЦСКА Москва, завършила с победа на турския гранд с 89:86 на полуфиналите в Евролигата.

Трудно е. Трябва да се учиш от всеки мач. Днес се опитах малко да натисна в началото, за да дам темпо на отбора. Мислех, че ще ми остане нещо в резервоара, но определено не се получи. Но както казах, в крайна сметка наистина останахме заедно. Беше наистина много труден двубой. Искам да поздравя ЦСКА Москва. Те не се отказаха. Беше страхотен мач за гледане„, каза още MVP в турнира на богатите, който се разписа с 25 точки за успеха.

Анадолу Ефес оцеля след финалния щурм на ЦСКА Москва и е на финал в Евролигата (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани