10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаВасилие Мицич разбрал от сестра си, че е станал MVP на сезона...

Василие Мицич разбрал от сестра си, че е станал MVP на сезона в Евролигата (видео)

Доста емоции за гарда на Анадолу Ефес през тази седмица

Емоциите за баскетболиста на Анадолу Ефес Василие Мицич са доста напоследък. Преди ден гардът бе избран за MVP на сезона в Евролигата, но оказва се, че той е разбрал това от сестра си Нина.

Хей, Вася! Вероятно си изненадан да ме видиш тук. Исках да направя видео и да ти кажа, че си станал MVP в Евролигата. Аз съм най-гордата сестра и знам, че майка ни ни гледа и се усмихва днес. Знаеш колко се гордея с теб всеки ден, може би малко повече днес. Всички знаем колко усилия полагаш, през какво си преминал, макар че всички се опитваме да бъдем с теб. Съжалявам, че не съм там, нямам търпение да те видя и да те прегърна. Успех до финала“, казва сестрата на Мицич във видео, публикувано в социалната мрежа Twitter.

Нина Мицич е сноубордистка, която влезе в историята като първата състезателка, която се представи под сръбско знаме на зимните Олимпийски игри в Сочи през 2014 г.

Изглежда изненадата й имаше ефект.

Василие Мицич стана третият играч от западната ни съседка, който получава наградата за Най-полезен играч в турнира на богатите след Милош Теодосич и Неманя Биелица.

27-годишният баскетболист и колегите му от Анадолу Ефес ще се борят за златото в Евролигата. В първия полуфинал в Кьолн утре (28 май) от 19.00 ч. турският гранд ще спори с ЦСКА Москва за място на финала в неделя.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани