10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАВасилие Мицич е готов за НБА

Василие Мицич е готов за НБА

Наслаждавам се на момента, казва MVP на финалите в Евролигата от последния сезон

Василие Мицич заяви, че е готов да играе в НБА. Това се случи по време на фестивала на остров Сирос, посветен на Йоргос Принтезис. Двукратният шампион в Евролигата с Анадолу Ефес бе сред гостите на демонстративната надпревара, в която участва и Александър Везенков.

Мога да кажа, че тази година съм готов да отида в НБА и че е време. Миналата година не бяха психически готов, защото исках още една година в Европа, но ще видим. Аз също съм много щастлив в Ефес и ще видим какво ще се случи. Наслаждавам се на момента“, сподели двукратният носител на приза MVP на финалите в турнира на богатите.

28-годишният сърбин е част от турския гранд от 2018 г. насам. С него има още 2 шампионски титли, 1 Купа и 2 Суперкупи на южната ни съседка. МVP в Евролигата от 2020/2021. Реализатор №1 в същата надпревара от последния сезон, както и най-добър стрелец на финалите през последните две години.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани