Вангелов, Сираков и Аурора Дезио със загуба на старта на плейофите в Италия

Георги Сираков над всички за своя тим срещу Виджевано

599

Георги Сираков, Николай Вангелов и Аурора Дезио стартираха със загуба в плейофите на италианската Серия Б. Двамата българи и техните колеги паднаха от Виджевано със 72:87 като гости в първия мач от 1/4-финалите на своята група.

Георги Сираков стана реализатор №1 на Аурора Дезио в срещата. Бившият юношески национал отбеляза 16 точки, като бе 6/8 при стрелбата си от средно разстояние, 1/6 зад дъгата и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари. На сметката гардът остави още 1 борба, 4 асистенции и 1 открадната топка за 25 минути.

Николай Вангелов се включи от пейката за своя отбор, като се задържа в игра 16 минути. В тях центърът се отчете с 6 точки, 3 борби, 2 асистенции, като бе 3/4 при стрелбата си за две точки.

В серията се играе до три успеха от пет двубоя. Следващият мач между Аурора Дезио на Георги Сираков и Николай Вангелов и Виджевано ще бъде утре (17 май). 

СТАТИСТИКА ОТ ВИДЖЕВАНО – АУРОРА ДЕЗИО

Предишна статияБорислав Младенов с добро включване при успех на Римини на старта на плейофите в Италия
Следваща статия200 билета за феновете на Балкан за третия мач от 1/2-финалите в НБЛ
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."