13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаВаленсия се върна към успехите в Евролигата (видео)

Валенсия се върна към успехите в Евролигата (видео)

“Оранжевите” спряха серия от три поредни поражения

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Валенсия прекъсна серия от три поредни загуби в Евролигата. Испанците подчиниха Цървена Звезда с 91:71 у дома в последния мач от 20 кръг в турнира. “Оранжевите” вече имат баланс от 11-9 и са девети, докато сръбският гранд е с 6 успеха и 13 поражения и е 16-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Луи Лабери завърши с 16 точки за Валенсия. Никола Калинич добави 14 и 7 асистенции. Майк Тоуби се разписа с 13 точки и 5 борби.

Джони О`Брайънт бе най-резултатен за Цървена Звезда с 21 точки. Куино Колом остана с 11.

И ОЩЕ: Двубоят започна с минута мълчание в памет на един от легендарните треньори в историята на Валенсия Мики Вукович, който си отиде от този свят на 76-годишна възраст. Той води тима от 1995 до 2000 г. В този период Валенсия се изкачва от Втора дивизия до елита на Испания, като вдига и Купата на Краля през 1998 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 януари Цървена Звезда ще играе с Реал Мадрид в отложен мач от 19 кръг в Евролигата. Три дни по-късно Валенсия ще гостува на АСВЕЛ.

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЕНСИЯ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани