12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаВаленсия обърна Фенербахче (видео)

Валенсия обърна Фенербахче (видео)

Испанците вече са в Топ 4 на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Валенсия записа седма победа в Евролигата през този сезон. Момчетата на Хайме Понсарнау надвиха Фенербахче с 90:86 като гости в мач от 11 кръг в турнира на богатите. Испанците имат в актива си и 3 загуби, като заемат трето място в класирането, докато турският гранд е 13-ти с баланс от 4-7.

НАЙ-ДОБРИ: Сам Ван Росъм отбеляза 20 точки за Валенсия, допълнени от 5 асистенции. Клемен Препелич и Дерик Уилямс реализираха по 13. Боян Дублевич се отчете с 11 точки и 8 борби.

ДеШоун Пиер бе най-резултатен за Фенербахче с 18 точки и 5 борби. Боби Диксън и Лоренцо Браун останаха съответно с по 16 и 15.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: „Оранжевите“ наваксаха пасив от 10 точки от първото полувреме. Това се случи след силното второ полувреме на Валенсия, дошло благодарение на Клемен Препелич и Сам Ван Росъм, които подпечатаха успеха на тима си с крайното 90:86.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 декември Фенербахче ще гостува на Зенит, а Валенсия ще приеме АЛБА Берлин. 

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – ВАЛЕНСИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани