10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаВаленсия мина през продължение, но си тръгна с победа от Белград (видео)

Валенсия мина през продължение, но си тръгна с победа от Белград (видео)

"Оранжевите" надвиха Партизан

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Валенсия стопира серия от три поредни загуби в Евролигата. Селекцията на Алекс Мумбру надви Партизан със 100:96 след драма с продължение като гост в мач от 11 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: „Оранжевите“ са с баланс от 5-6 и са 11-ти в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът на легендата Желко Обрадович пък има 4 успеха и 7 поражения, като се намира на 14-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Йосиел Риверо завърши с 22 точки за Валенсия плюс 6 борби. Джеймс Уеб добави 18 и 9 борби. Шави Лопес-Аростеги се отчете със 17 точки.

Матиас Лесор бе много полезен за Партизан и оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 10 борби. Кевин Пънтър вкара 19. Ям Мадар остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: В средата на продължението Шави Лопес-Аростеги и Виктор Клавер изведоха Валенсия до 95:90, но Матиас Лесор не сбърка за 93:95. 4 поредни точки на Джаред Харпър в последната минута от допълнителното време стигнаха за крайното 100:96 в полза на гостите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 декември Валенсия ще гостува на Макаби Тел Авив, докато Партизан ще домакинства на Цървена Звезда. 

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – ВАЛЕНСИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани