12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориБългария под №29 в класация на ФИБА сред тимовете от евроквалификациите

България под №29 в класация на ФИБА сред тимовете от евроквалификациите

"Лъвовете" с три позиции по-надолу в сравнение с предишното й издание през ноември

България се намира под №29 в класация на ФИБА за участващите отбори преди последния игрови прозорец на европейските квалификации. В сравнение с предишното й издание “лъвовете” с три места по-надолу.

Победа над Латвия ще означава, че всичко е приключило и България е приключила с това. Те се намират толкова назад в класирането сред тимовете най-вече заради загубата от Босна и Херцеговина с 49:88 през ноември”, пишат от официалния сайт на пресявките.

Латвийците пък са на 23-та позиция в ранкинга на ФИБА, докато босненците, които са определени за „втората приятна изненада в последния игрови прозорец“, са под №14 в подреждането.

България ще излезе срещу Латвия на 20 февруари в Рига от 19.30 ч. в директен спор за третата квота в група H на пресявките. Нашите ще търсят реванш и за поражението от селекцията на Ведран Боснич два дни по-късно от 16.30 ч. Срещите можете да наблюдавате в ефира на BNT 3.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани