10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАБруклин съсече Милуоки в края (видео)

Бруклин съсече Милуоки в края (видео)

Кевин Дюрант с тройка сложи точка на спора в последните секунди

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин се поздрави с четвъртата си поредна победа в НБА. В Деня на Мартин Лутър Кинг, който от лигата отбелязват всяка година, “мрежите” взеха дуела с Милуоки със 125:123 у дома, което им донесе успех №9 през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Хардън поведе колоната на реализаторите за Бруклин с дабъл-дабъл от 34 точки и 12 асистенции плюс 6 борби. Кевин Дюрант го последва с 30, 9 борби и 6 асистенции. Джо Харис добави 20 точки и 6 борби.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки с 34 точки, 12 борби и 7 асистенции. Крис Мидълтън вкара 25. Жрю Холидей остана с 22 точки и 6 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 40 секунди преди края на двубоя Джеймс Хардън стреля от тройката, но не успя да порази коша на съперника. Брадата обаче си взе борбата и подаде на Кевин Дюрант, който изведе Нетс до 125:123. В последните две атаки в срещата Бъкс не отбелязаха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 януари Бруклин ще гостува на Кливланд, а ден по-късно Милуоки ще приеме Лейкърс.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани