13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАБруклин продължава успешната си серия срещу Ню Йорк в НБА (видео)

Бруклин продължава успешната си серия срещу Ню Йорк в НБА (видео)

Кайри Ървинг се отчете с 32 точки за "мрежите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин записа девета поредна победа срещу Ню Йорк в НБА. Това се случи, след като „мрежите“ отказаха съперника със 122:115 у дома, достигайки до общо 30-ти успех в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Кайри Ървинг реализира 32 точки за Нетс, от които 5 тройки, плюс 6 борби и 9 асистенции. Джо Харис вкара 16. С по 14 точки се разписаха Ройс О`Нийл и Сет Къри, като първият овладя и 5 борби.

Джейлън Брънсън бе най-добър за Ню Йорк с 26 точки. Ар Джей Барет се отчете с 24 и 6 борби. Джулиъс Рандъл остана на крачка от трипъл-дабъл – 19 точки, 10 борби и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Без контузения Кевин Дюрант Бруклин достигна до аванс от 19 точки в срещата, но Никс не се дадоха и сведоха пасива си до 81:88 в края на третия период. През последната четвърт щурмът на Ню Йорк продължи, а Джейлън Брънсън даде надежди на тима си след 109:114. Кайри Ървинг обаче взе нещата в свои ръце и с 6 поредни точки подпечата успеха на „мрежите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 31 януари Бруклин ще бъде домакин на Лейкърс, докато ден по-късно Ню Йорк ще играе срещу „езерняците“.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани