3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориБразилия смълча Сплит (видео)

Бразилия смълча Сплит (видео)

Тимът на Ацо Петрович продължава без загуба в олимпийската квалификация

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бразилия заглуши повече от 1500 хърватски фенове в Сплит и се класира за полуфиналите на олимпийския квалификационен турнир. Тимът на Ацо Петрович нямаше спиране срещу домакина след 94:67, за да спечели група B с баланс 2-0.

НАЙ-ДОБРИ: Рафаел Хетшеймиър завърши с 20 точки за Бразилия. Бруно Кабокло добави 17 и 8 борби. Леандро Мейндъл се отчете с 14 точки.

Боян Богданович бе най-резултатен за Хърватия с 16 точки. Роко-Лени Укич остана с 13.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Бразилците имаха аванс от 11 точки на голямата почивка, а първите две разигравания през третия период показаха, че завръщането на Хърватия ще бъде невъзможно. За това се погрижиха Бруно Кабокло и Рафаел Хетшеймиър, а тимът им фиксира 71:55 след 30 минути игра.

И ОЩЕ: Хърватия ще опита да си осигури място на полуфиналите с победа над Тунис на 1 юли. В другата група Мексико също продължава напред, докато Германия и Русия ще се борят за другото място във втория етап на надпреварата.

СТАТИСТИКА ОТ БРАЗИЛИЯ – ХЪРВАТИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани