17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАБостън си гарантира участие в плейофите на НБА (видео)

Бостън си гарантира участие в плейофите на НБА (видео)

Селтикс загубиха от Юта, но това не им попречи да стигнат до елиминациите за девети пореден сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън си осигури място в плейофите на НБА, въпреки че загуби от Юта със 117:118 като гост. Това стана факт след поражението на Маями от Чикаго с 99:113.

И ОЩЕ: Селтикс ще участват в елиминациите в най-силното първенство в света за девети пореден път, което е най-дългата подобна серия. За последно „келтите“ пропускат плейофите в НБА през 2013/2014.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун се разписа с 25 точки и 6 асистенции за Бостън. Грант Уилямс добави 23. Малкълм Брогдън се отчете с 16 точки и 5 асистенции.

Лаури Марканен бе много полезен за Юта и оформи дабъл-дабъл – 28 точки и 10 борби. Тейлън Хортън-Тъкър финишира с 19 точки, 7 борби и 5 асистенции. Очай Агбаджи допринесе с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините преодоляха пасив от 19 точки, за да стигнат до пълен обрат, след като Лаури Марканен, Тейлър Хортън-Тъкър и Очай Агбаджи бяха точни за 118:117 35.3 секунди преди сирената. Джейсън Тейтъм и Грант Уилямс пропуснаха на два пъти, което остави радостта от успеха в лагера на Юта.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 март Бостън ще излезе срещу Сакраменто, докато ден по-рано Юта ще играе с „кралете“.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани