11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАБостън постави на колене Милуоки след продължение (видео)

Бостън постави на колене Милуоки след продължение (видео)

Денис Шрьодер се превърна в герой за "келтите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън спечели за четвърти път в последните си пет мача в НБА. „Келтите“ надвиха шампиона Милуоки със 122:113 след продължение у дома, записвайки шеста победа в лигата през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Денис Шрьодер отбеляза рекордните за себе си през сезона 38 точки за Бостън плюс 8 борби, като бе 16/27 при стрелбата си от игра. Джейсън Тейтъм добави 27 и 11 борби. Маркъс Смарт завърши с 19 точки, 6 борби и 6 асистенции.

Янис Адетокунбо не игра за Милуоки, заради изкълчен десен глезен. В негово отсъствие Боби Портис бе най-добър с 22 точки и 6 борби. Грейсън Алън вкара 21. Жрю Холидей финишира със 17 точки и 13 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Дори и без своя лидер Янис Адетокунбо, шампионите се бориха до края и успяха да пратят мача в продължение след ключови тройки на Грейсън Алън и след 108:108. В допълнителните 5 минути Денис Шрьодер взе нещата в свои ръце и се превърна в автор на 8 от общо 14-те точки на Селтикс, за да им донесе победата в мач, включващ 22 смени на водачеството и осем изравнявания в първите 30 минути.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия си двубой утре сутрин Милуоки ще играе с Атланта, а Бостън ще спори с Кливланд.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани