9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАБостън пак включи на висока скорост (видео)

Бостън пак включи на висока скорост (видео)

“Келтите” на крачка от финал на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън е на крачка от финал в Източната конференция на НБА. “Келтите” се наложиха над миналогодишния шампион Торонто със 111:89 и вече водят с 3-2 в серията от втория кръг на плейофите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун се отчете с 27 точки и 6 борби за Бостън. Кемба Уокър добави 21 и 7 асистенции. Джейсън Тейтъм се разписа с 18 точки и 10 борби.

Фред ВанВлийт бе най-резултатен за Торонто с 18 точки и 5 асистенции. Норман Пауъл завърши с 16. Паскал Сиакам, Кайл Лаури и Мат Томас останаха с по 10 точки.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Раптърс стартираха двубоя по катастрофален начин след 5:18 през първата част, както и със 7:23 през втория период, което изведе Бостън до 60:32 малко преди почивката. След паузата Селтикс не изпуснаха контрола над двубоя и стигнаха до победата с убедителното 111:89.

И ОЩЕ: Бостън сега има поне четири победи над Торонто с 15 и повече точки през този сезон. Останалите тимове от НБА, комбинирано, имат една.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Бостън може да си осигури място на финалите на Изток още в четвъртък (10 септември).

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани