8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАБостън наказа Филаделфия с 25 тройки (видео)

Бостън наказа Филаделфия с 25 тройки (видео)

Селтикс обаче останаха без Маркъс Смарт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън триумфира за девети пореден път в НБА. „Келтите“ минаха през Филаделфия със 135:87 като гости, за да спечелят за 34-ти път в лигата през 2021/2022. Това е успехът с най-голямата разлика за Селтикс над този съперник в общо 457 двубоя помежду им.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун финишира с 29 точки и 8 борби, като бе автор на 5 от общо 25-те тройки за Бостън. Джейсън Тейтъм добави 28, 12 борби и 6 асистенции. Арън Несмит се включи от пейката с 18 точки.

Водещият реализатор в НБА през този сезон Джоел Ембийд бе най-добър за Филаделфия с 19 точки, 9 борби и 6 асистенции. Тайрис Макси остана с 11.

И ОЩЕ: Лошата новина за Селтикс бе контузията на Маркъс Смарт. Гардът нарани десния си глезен при атака към коша, стъпвайки на крака на Джоел Ембийд. Макар че се завърна в игра, за да изпълнява наказателни удари в средата на втората част, след това Смарт напусна игра и повече не се появи на паркета.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Бостън ще приеме Детройт, а 24 часа по-късно Филаделфия ще излезе Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани